tavlingar

Grattis alla vinnare! … och nya chanser kommer

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Tack alla som deltog i mina sju tävlingar. Vilka härliga tips, recept och gripande motiveringar ni bjöd på. Det var inte lätt att utse vinnarna. La dessutom in en bonusvinst med ytterligare ett bokpaket då jag inte bara kunde välja en som vann.

Grattis alla vinnare till vinstregnet denna vecka.

Grattis alla vinnare till vinstregnet denna vecka.

Eftersom ni verkar tycka om att tävla kommer jag återkomma med tävlingar längre fram. Jag vet själv hur uppiggande det är att vinna något och även om man tror ”jag vinner aldrig något”, så plötsligt händer det. Att slänga iväg ett tävlingsbidrag är det minsta man kan göra. Hur som helst, stort grattis säger jag i alla fall till denna omgångs vinnare:

Abilica träningsutrustning
Cherie Mårtensson

Plantronics lurar
Annica Wilma Maria Johansson

OBH Nordica – Power Rocket
Emely Drugge

Bokpaket – 4 böcker
Sofia Häger
Johanna U

Daily Sports träningslinnen
Martina Myrén Karlsson

Tjejmilen – startplatser
Annica Karlsson
Anna Niemann

Apoteksgruppen ELW
Jessica Sundberg