halsa

Golftävling på Bro Hof Slott GC innan Nordea Masters

av Terese Alvén i kategorin Golf den

The Stadium Course Nordea Masters

Som golfspelare är det en ynnest att få spela på fantastiska banor. Och igår fick jag tack vare min bank Nordea spela på min favoritklubb – Bro Hof Slott GC – och spela en av Sveriges bästa (den bästa?), mest utmanande och vackraste banan, The Stadium Course. Om en vecka spelas Nordea Masters här och förberedelserna var i full gång. Vi hörde till de sista som får spela tävlingsbanan innan den stängs för Europatourtävlingen.

Vi var cirka 40 damer som hade en heldag på klubben. Det bjöds på uppvärmning på rangen, lunch samt inspiration av före detta professionella stjärncaddien Fanny Sunesson (så cool kvinna!) innan det var dags för lagtävling.

The Stadium Course Nordea MastersJag och stjärncaddien Fanny Sunesson.

Spelformen var Texas Scramble och vi promenerade runt i solen och blåsten(!) i våra fyrbollar hela eftermiddagen. Jag spelade riktigt bra, trots att det var vårens andra runda – och jag har helt nya klubbor. Långa raka utslag, hade hoppats på vinst i längsta drive-tävlingen, fick till ett bra slag – men Kristin Kasperssons boll kom något längre … Inspelet mot green på många håll satt dock fint. Visst, jag fick en hel del missar, puttarna var rätt värdelösa, men tack vare att det var lagtävling gjorde det inte så mycket, vi kompletterade varandra bra och kammade hem en andraplats i tävlingen! Dessutom lyckades jag komma närmast hål på en av de individuella tävlingarna ute på banan och har vunnit en helg med en BMW i8, något min man blev väldigt glad över … ni ser mig i bilen nedan. Perfekt för en småbarnsmamma, eller hur.

The Stadium Course Nordea MastersEfter min fina placering nära hål kände jag mig rätt säker på vinst, så jag passade på att känna in bilen jag nu får låna en helg.

Efter den väldigt trevliga golfrundan, hade tre härliga kvinnor att spela med, blev det trerättersmiddag och underhållning med hemlig gäst. Blev väldigt glad när Magnus Carlsson kom upp på scen, älskar hans röst och scennärvaro.

The Stadium Course Nordea MastersMagnus Carlsson.

The Stadium Course Nordea Masters

Vilken dag – och kväll. Var inte hemma förrän runt elva på kvällen, lagom mör efter all sol, alla intryck och alla härliga människor. Tack Nordea för en toppendag!

… och en sista sak, som ambassadör för Daily Sports blev jag väldigt glad över att se så mycket Daily Sports-kläder på kvinnorna. Så snyggt! Själv hade jag på mig en ljusblå halvt transparant piké samt en Magic-kjol. På kvällen bytte jag om till Magic-byxor. Magic-kollektionen är riktigt sköna, de är mjuka i midjan och har ett följsamt tyg vilket är viktigt för att kunna röra sig fritt, sätta sig på huk och svinga obehindrat. Kolla in alla olika byxvarianter, shorts och kjolar här. Jag har hittat en ny favorit!

The Stadium Course Nordea Masters