halsa

Golf på Hooks Herrgård

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Har precis startat dagen med att instruera cykling på SATS Zenit. Jag ska erkänna att kroppen var något seg, men jag är ändå förundrad över hur bra den har återhämtat … Läs mer

Hooks herrgård i bakgrunden och ett av många fina hål längst vattnet på Parkbanan.

Hooks herrgård i bakgrunden och ett av många fina hål längst vattnet på Parkbanan.

Golf!

Golf!

Har precis startat dagen med att instruera cykling på SATS Zenit. Jag ska erkänna att kroppen var något seg, men jag är ändå förundrad över hur bra den har återhämtat sig från i lördags. Får tacka bra träning inför loppet, tidigare erfarenhet från maraton samt bra gener för det. Jag upplever att jag har hyfsat lätt att återhämta mig från utmaningar, och det är jag tacksam för. Jag är även bra på att ta hand om mig och i eftermiddag har jag bokat in en idrottsmassage för att ge kroppen kärlek – även om jag räknar med att det kommer göra lite ont så är det skön smärta.

Höstgolf när den är som bäst.

Höstgolf när den är som bäst.

Glenn var nära att få birdie, att jag försökte blåsa bollen i kopp hjälpte inte. Ibland är marginalen inte på ens sida ...

Glenn var nära att få birdie, att jag försökte blåsa bollen i kopp hjälpte inte. Ibland är marginalen inte på ens sida …

Har med mig en massa kraft från vårt dygn på Hooks Herrgård. Det är guld värt att ta minisemester. Och att få andas frisk höstluft. Lovely! Jag och Glenn hade golfbanan nästan för oss själva igår, vi var de enda morgonpigga som startade vid åtta. Fick njuta av sol, dagg och bra golf.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom alla bilder från i lördags samt skriva min racrapport så att ni kan följa med på mitt maraton – och vem vet, kanske blir du intresserad av att springa ett eget?

golf2