halsa

Girl Power under NYRR Mini 10K

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Foto från NYRR New York Mini 10K 2012.

Men så roligt – var inne på NYRR New York Mini 10Ks hemsida i samband med att jag skulle besvara frågan nedan från en läsare, och vad hittar jag där? Jo en bild på mig! De har lagt upp ett urval bilder från loppet och i albumet ”Girl Power on the Streets” dök plötsligt jag upp. Gillar bilden – jag ser helt överlycklig ut. Och det var jag, tror det här är någon kilometer innan mål och jag är glad att jag och babymagen tog oss runt hela vägen.

”Jag hittade precis din blogg efter att ha googlat info om NY Mini 10K, och undrar bara hur du gjorde för att fixa plats på den? Jag menar, gick du via en resepartner i stil med SpringTime eller kan man som icke-amerikan fixa plats genom NYRR’s hemsida, precis som amerikanerna? Jag och en polare funtar nämligen på att springa NY Mini nästa sommar.”

Svar: Kul att du har hittat min blogg. Kan verkligen rekommendera att springa loppet, det var rikitgt kul. Vi bokade egna startplatser, de släpper biljetterna ett par månader innan loppet, så håll koll på NYRRs hemsida. Det var smidigt att boka och enkelt att hämta ut startnummer någon dag innan loppet. Lycka till nästa år!