halsa

Gåshud och längtan inför maraton – 1 vecka kvar

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Gåshud över kroppen och armar som jag vill sträcka av glädje mot skyn. Jag har lätt för att leva mig in i olika tankar (kanske därför jag älskar att skriva … Läs mer

Gåshud över kroppen och armar som jag vill sträcka av glädje mot skyn. Jag har lätt för att leva mig in i olika tankar (kanske därför jag älskar att skriva …) och under dagens MAGISKA löppass tog mina tankar sig till kroppsliga uttryck av längtan inför nästa lördags Helsingborg Marathon. I mitt inre såg jag mig själv närma mig mållinjen. Havet och Danmark på min högra sida, de vackra husen längst vägen vid vattnet på min vänstra. Publiken. Stämningen. Energin. Glenn vid mållinjen. Min farbror. Hans fru. Och kanske någon av er läsare som är där och peppar?!

Ohhhhhhh! Jag längtar efter att få ta mig an mitt fjärde Marathon. Visst kommer det inte vara härligt i 4,2 mil, men just nu är det med lust jag ser fram emot nästa helg. En bra uppladdning för att orka och känna glädje inför utmaningen som är tuff både mentalt och fysiskt.

Redo för att springa maraton om en vecka. Snyggaste tightsen från Daily Sports matchar vattnet och himlen.

Redo för att springa maraton om en vecka. Snyggaste tightsen från Daily Sports matchar vattnet och himlen.