halsa

Gå & Löpkliniken och Karhu

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Mode & Trender den

Gå & Löpkliniken

Gå & Löpkliniken

Gå & Löpkliniken har nu i mars öppnat en ny butik på Hornsgatan och idag var jag på deras pressträff. Vårens nyheter är återvinningsbara material, starka färger och skor som är speciellt utformade för att undvika belastningsskador. En nyhet i sortimentet är det finska varumärket Karhu som var stort för några år sedan. Nu har de kommit ut med ett gäng färgsprakande löparskor. En representant för Karhu fanns på plats och med oss hem fick vi varsitt par skor, så det blir spännande att testa den oranga modellen som jag fick.

Karhu-sko.

Karhu-sko.

Är du nu inte i behov av några nya löparskor utan vill fräscha till dina gamla kan du ta del av Gå & Löpklinikens tips till dig som behöver rengöra dina smutsiga löparskor:
– tvätta absolut inte dina löparskor i tvättmaskinen. Varmt vatten och tvättmedel sliter väldigt mycket på skons fibrer, vilket gör att livslängden förkortas markant.
– ett bra sätt att tvätta dina skor på är: ta först ut inläggssulan, borsta sedan av smuts med en mjuk borste och duscha av skon utvändigt och invändigt i rumstempererat vatten. Torka skon i en skotork alternativt lägg i tidningspapper som drar ut fukten. Torka inte skon på element eller liknande, då skon då kan krympa.

Fler Karhu-skor.

Fler Karhu-skor.