halsa

Fyra timmar rörelseglädje

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Golfsäsongen i Sverige lider mot sitt slut, men jag försöker krama ut det sista ur den … igår startade jag en runda vid åtta på morgonen. Termometern i bilen visade … Läs mer

Golfsäsongen i Sverige lider mot sitt slut, men jag försöker krama ut det sista ur den … igår startade jag en runda vid åtta på morgonen. Termometern i bilen visade endast två plusgrader när jag gled in på parkeringen. Friskt och härligt! Lite kallt om tårna men magiskt vackert och efter ett par timmar värmde solen oss. Jag puttade riktigt risigt men lyckades i alla fall skrapa ihop 31 poäng, helt okej även om jag kan bättre. Men just igår var det så bra jag kunde just då. Charmen med golf – upp och ner …

Nåväl, resultatet är inte allt. Det finns massor av andra saker att glädjas över på golfbanan, som att jag ändå slog fina långa slag, tog mig upp ur de fyra (!) bunkrar jag hamnade i på ett slag vardera, att jag gjorde tre par och att jag fick promenera omkring i vacker miljö i fyra timmar med trevligt sällskap. Rörelseglädje!

Höstgolf med rosa detaljer.

Höstgolf med rosa detaljer.