bocker

FUNtime med FUNtasifabriken

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

funtime9

HÄLSOSAM FAMILJ. Mitt event tillsammans med FUNtasifabriken var väldigt roligt och fullt av rörelseglädje för både barn och vuxna! Elin och Caroline som ligger bakom FUNtasifabriken har arbetat fram peppande låtar med bra budskap, pedagogiska dansrörelser och koncept för förskolor och föräldrar med namnet FUNtime. Igår hade de release för sina sex första låtar och vi fick dansa med till flera av dem.

funtime3

funtime6

funtime7

Dessutom fanns det en hinderbana som var populär bland barnen, en hörna där man kunde rita och vila fötterna en stund samt flera utställare att mingla med. Jag pratade en stund om min bok Träna tillsammans med familjen samt sålde den på plats. Älskar att få möta läsare och höra hur de rör på sig tillsammans med sina barn samt höra anledningen varför de köper min bok. Många gånger är det just för att inspirera någon annan familj i sin omgivning, en väldigt bra idé tycker jag. Boken funkar fint som gåbort-present.

funtime2

Biofood bjöd på läskande kokosvatten för både stora och små och i goodiebagen fanns PT Kvinna, sköna strumpor från Ullmax som är perfekta för träning samt goda Bouncebollar, även de från Biofood. Tack för det!

funtime5

funtime1

Charles och Tilde hade väldigt roligt och det tog inte många minuter efter det att vi kommit hem förrän de sov skönt i sina sängar. Barn (och vuxna) mår verkligen bra av att använda kroppen på olika sätt. Med en massa små knep går det att få till rolig träning för alla åldrar både inomhus och utomhus, och det smidigaste är det som sker i hemmet för att göra tröskeln att komma igång så låg som möjligt.

funtime4

funtime8