Första lunchklassen på många år!

av Terese Alvén i kategorin Instruktör/gymjobb den

Selfie i personalens omklädningsrum.

Selfie i personalens omklädningsrum.

Idag tog jag ett stort steg. Eller nja … så stort kanske det inte är egentligen. Men det är i alla fall att bryta en vana och starta en ny rutin. Innan jag blev mamma valde jag att lägga rätt många timmar på att instruera klasser varje vecka och höll gruppträningspass morgnar, lunch och kvällar olika dagar i veckan. De senaste åren däremot har jag skalat av och endast instruerat tidigt på morgonen. Det är vad som har fungerat bäst i vår familj.

Men i och med att vi nu ska flytta från stan och lägenhet till förort och villa blir det för krångligt och stressigt att ta mig in till stan så tidigt. Dessutom sitter jag dagtid i Alvik och jobbar med SATS Bromma mitt över gatan. Valet att börja instruera där istället var därför enkelt. Även om jag kommer sakna mina morgnar som jag har instruerat i många år. Dock överger jag inte stan helt … det är bara tisdagsklassen på SATS Zenit jag har sagt upp från årsskiftet. Min fredagsmorgon på SATS Hötorget följt av tennis behåller jag. Så får jag utvärdera igen om ett halvår och se om jag vill fortsätta ha det så, men just nu är jag väldigt nöjd med min lösning.

I december instruerar jag nu:
mån 11:45 cykel 45 SATS Bromma
tis 06:45 cykel 45 SATS Zenit
fre 06:30 cykel 45 SATS Hötorget (även om vi just nu kör klassen på Zenit då cykelsalen får ny ventilation)

Efter årsskiftet instruerar jag:
mån 11:45 cykel 45 SATS Bromma
fre 06:30 cykel 45 SATS Hötorget