traning

Föreläsning om trender och träning

av Terese Alvén i kategorin Träning den


Över 100 Skanska-anställda kom och lyssnade på mig.

Idag har jag varit på Skanska dit jag var inbjuden för att prata träningstrender och inspirera deras personal.

Jag imponeras av Skanskas friskvårdssatsning. De har redan en stor motionsanläggning i sitt nuvarande kontor, och nu när de ska byta kontor och bygga nytt får personalen komma med önskemål om allt från skåp i omklädningsrummen till vad det ska finnas för klasser på schemat. Jag såg skisserna på deras nya träningsytor och hade jag jobbat på ett stort företag hade jag också velat haft de möjligheterna till träning.

Det är en positiv trend att fler företag satsar på sin personals hälsa. Har vi träningen nära oss är det lättare att den blir av och tränar man tillsammans med sina kollegor kan man pusha och inspirera varandra.