atstorningar

Föreläsning om hälsa och ohälsa

av Terese Alvén i kategorin Ätstörningar den

Viktig föreläsning om hälsa och ohälsa startade ringar på vattnet …

Jag dansar gärna innan jag ställer mig på scen, det får igång mig och skärper mitt fokus.

Jag dansar gärna innan jag ställer mig på scen, det får igång mig och skärper mitt fokus.

Jag älskar att hålla föreläsning och prata om sådant jag tycker är viktigt. Under veckan höll jag en timmes prat om vad som är hälsa och ohälsa med avstamp från min egen resa.

Dans som uppvärmning även inne på föreläsningen ...

Dans som uppvärmning även inne på föreläsningen …

Publiken var fantastisk som bjöd på sig själva under det lilla dansnumret jag fick alla att genomföra i början … och jag är tacksam över de frågor och samtal som har följt dagarna efter föreläsningen. För fördelen med att hänga med samma gäng en hel vecka är att frågor kan dyka upp flera dagar efter själva föreläsningen. Och jag är glad när andra vågar fråga mig om sådant som kan upplevas tufft att prata om. Men vi är alla människor och det är starkt att lyfta sina svagheter. Då blir vi starkare i längden och inser hur vi kan lära oss av varandra. Och att våra svagheter egentligen kanske är våra styrkor … vi måste bara lära oss att se på dem med andra ögon.

Fotograf: Jane Haglund

Stort och intresserat gäng att prata för.

Stort och intresserat gäng att prata för.