arkiv

Följ med på träningsresa under höstlovet (och få rabatt!)

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

 

Träna tillsammans med Tia - grodhopp

Följ med på en träningsvecka för familjen under höstlovet! I höst hoppar jag in som instruktör och föreläsare på Springtime Travels familjevecka 29 oktober – 5 november i Portugal. Det ska bli hur roligt som helst att inspirera – och inspireras av – ett gäng familjer med barn i olika åldrar. Vill du följa med på resan kan du läsa mer HÄR. Dessutom har jag möjlighet att ge er läsare 750 kronor i rabatt per kund/resenär. Ange STL97 för att få rabatten när du bokar resan.

Från Springtime Travels hemsida:

Vår populära familjevecka på höstlovet är här igen!

Det är här hela familjen samlas och har roligt tillsammans med sol, bad, träning, lek, dans, yoga, spring och bus. Träningsglädjen är total och det kokar av aktivitet och glädje hela veckan igenom.

  • Träningspass för hela familjen
  • Aktiviteter överallt! På stranden, i skogen, i lekparken och inomhus på hotellet
  • Under veckan erbjuder vi juniorpass för 7-12 åringar och här är det allt från friidrottsskola, afrokidsdance, ”Mästarnas mästare”, karate kid och junioryoga.

På familjepassen tränar hela familjen tillsammans, stora som små, och då erbjuds familjecrossfit, familjedans, cirkelträning och mycket mer. Det finns även ”vanliga pass” för alla över 12 år, bland annat löpning, karate, dans, fyspass och crossfit.

Utöver träningsprogrammet händer mycket mer. Volleybollturneringar, brännboll, singstar-utmaningar, discokvällar med mera. Det kommer att vara aktiviteter på stranden, i skogen, i lekparken och inomhus på hotellet. Överallt samlas barn och vuxna för att träna, busa och testa på nya saker.

Det är roligt att träna tillsammans! Foto: Jane Haglund, ur min barnbok ”Träna tillsammans med Tia”.