arkiv

Fit for Life weekend – mer rörelseglädje nästa gång?!

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

 

allt för hälsan

Fit for Life Weekend – en kombination av mässorna Allt för hälsa, Fitnessfestivalen och Acadermia (skönhet) huserar i helgen på Stockholmsmässan. Jag hade höga förväntningar – kanske för höga – för jag blev inte särskilt imponerad eller inspirerad tyvärr. Visst var det generöst med montrar och utställare, bra med smakprov av nya bars, glassar, drycker och torkad frukt. Men jag hade önskat att det var ännu mer smakprov på träning. Visst kunde man köpa biljett till Springtimes träningsevent eller yogaeventet under helgen, men jag tycker att även vanliga besökare borde ha uppmuntrats att komma i träningskläder och sedan skulle det vara ”prova på”-träning överallt i mässhallen. Några minuter zumba, några minuter barre, några minuter crossfit … så att folk får testa träningsformer som de inte tidigare har gjort. Visst kunde man testa olika träningsmaskiner, köra några minuters yoga i yogagläntan och gå på lina, men jag ville ha ÄNNU mer. Jag ville att det skulle osa av inspiration och rörelseglädje! Som den fantastiska hinderbanan Superior Kids de hade byggt för barn – tänk om den kunde vara i samma lokal som övriga mässan så att energin som barnen utsöndrade hade smittat av sig på fler (nu låg den undangömd längst in i en annan hall)?

Nåväl, det jag bär med mig från mässan är kramar från fina kollegor i branschen, en glass jag blev riktigt förtjust i och ett par härliga timmar tillsammans med Diana som jag dejtade för andra gången denna vecka.

(Ps. Vi har haft en tävling här i bloggen som nu har avslutats: Grattis säger jag till vinnaren Banafshe som har vunnit helg på Selma Spa och spakit från Valio. Tack alla som tävlade, en ny urspännande tävling dyker upp imorgon så håll utkik!)

allt för hälsan