arkiv

Event: kom och upplev The Project: Immersive Fitness!

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

image6

Kommer ni ihåg att jag i början av sommaren var i London för att delta i Les Mills och Reeboks #immersivefitness-event? Det var en helt fantastisk upplevelse. Efter första träningsklassen beskrev jag det så här i bloggen ”har precis cyklat med Les Mills Junior genom rymden, tävlat på bana och bestigit berg. En galen upplevelse som fick mig att skratta, känna pirr i magen och vilja ha mer.” Och vet ni vad. Nu ska jag få mer – och ni med! I alla fall några av er.

The Project: IMMERSIVE FITNESS™ är ett helt nytt koncept som tar din träning till en ny nivå. Reebok och Les Mills bjuder gemensamt in till en träningsupplevelse i digital miljö med inspiration från musikkonserter och 360° bioupplevelse. I en specialbyggd studio tar instruktören med deltagarna på en resa som är anpassad till musiken och grafiken. Konceptet är en fusion av ny teknologi, kreativ design och träning.   

Första stoppet var i London den 28 maj (där jag deltog), nu kommer The Project: IMMERSIVE FITNESS™ till Galärparken på Djurgården i Stockholm den 15-17 augusti 2014.

Eftersom The Trip (cykelklass) var min stora favorit kommer ni att få testa klassen. I alla fall 15 stycken av er. Klassen är söndag 17 augusti 16:15 och pågår cirka 30 minuter. Det gäller att vara på plats senast kl 16:00.

Vill du komma? Skriv i kommentarsfältet varför just du ska få en plats senast söndag 10 aug. Vinnarna meddelas via mejl nästa måndag. Det här är en fantastisk upplevelse. Lek och träning i ett. Håll tummarna att du får en plats.