halsa

En vecka till ASICS Stockholm Marathon

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

När alla förväntningar ligger och gror och helgen ger energi och lugn i ett.

Svensk sommar när den är som vackrast!

Svensk sommar när den är som vackrast!

Hur härlig har den här helgen varit? Jag har tankat solenergi, kärlek och lugn i kombination med rörelseglädje och noll måsten. Precis vad jag behövde just denna helg.

Dessutom visade sig fälten vid lantstället på sin allra bästa sida. Rapsfältet lyste vackert gula under den blåa himlen. Charles fick testa kameran och tog denna hoppbild på mig. Tycker den sammanfattar känslan i min kropp just nu. SÅ PEPP!

Nu ser jag fram emot en intensiv och rolig vecka som avslutas med ASICS Stockholm Marathon till helgen. Maken Glenn ska springa på lördag och barnen springer Minsta Maran och Stockholm Mini Marathon på söndag. Själv ska jag heja, peppa och dokumentera allt runt omkring loppen.

Vilka av er springer i Stockholm till helgen?


Annika

Jag hade tänkt satsa i år då förra året uteblev pga it-bandet, men så ska våra närmaste vänner gifta sig just på lördag så inte i år heller då. Siktar på 2018.

Kommentering är avstängd.