inspiration

En perfekt dag

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Vissa dagar är så där alldeles perfekta. Med alla ingredienser man mår bra av. Min söndag var en sådan dag. Jag och Tilde sprang ut på en åttakilometers runda till Djurgården och mina föräldrars båt. Tyvärr fick jag springa med Bugaboon istället för min löparvagn då jag inte har någon bra insats nu när hon är så liten – men snart kan jag springa med den istället. Nåväl, efter en svettig runda med sovande bebis mötte vi Glenn och Charles på båten och tillsammans med dem, mina föräldrar, min bror och hans tjej blev det en solig dag i en mysig vik. Varma bad, grillning till lunch och en massa tid för mys och energiladdning.


Underbart! Svensk sommar när den är som bäst.


Charles badar med sin flytväst.


Bad med bikini från Röhnisch.