kosttips-recept

En bra förmiddag!

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept, Barn & Familj den

Efter att ha flängt från Vasastan till Södermalm till Östermalm och nu tillbaka till Vasastan i regnet är det rätt skönt att det väntar några lugna arbetstimmar framför datorn.

Det var mysigt att träffa tjejerna imorse inne på Rosa Skrot, prata lansering av B.A.B.Y och kommande roliga projekt. Därefter fick jag en underbar timmes massage hos John på CarrierCarrier. Vill ni gå till en bra massör som inriktar sig mot gravida rekommenderar jag honom varmt. Jag gick dit flera gånger i slutet av graviditeten när jag väntade Charles och nu planerar jag att gå varannan vecka tills det är bebisdags. Även om jag inte har några stora problem med smärta just nu är jag lite stel i rygg och ben samt svullen bak i bäckenet, så det är bra att massera och bry sig om kroppen när tyngdpunkten flyttas och olika muskler runt om kroppen påverkas.

Nu ska jag värma en matlåda som är över från förra veckans grönsakslasagne. Gör alltid mycket mat när jag lagar sådant som tar lite längre tid. Kan rekommendera receptet, absolut godast var lasagnen när den hade stått till sig till dagen efter.