shopping

Efter en dag med rörelseglädje – då kopplar vi av tillsammans!

av Terese Alvén i kategorin Samarbeten den

Sponsrat inlägg i samarbete med SF Kids och SF Anytime.

Mysigt att sitta tillsammans och titta på film.

Mysigt att sitta tillsammans och titta på film.

Älskar du också de gamla Astrid Lindgren-filmerna? Jag tycker fortfarande om att se Alla vi barn i bullerbyn och Madicken. Så skoj att mina barn nu är i den åldern att vi kan titta tillsammans. Skrolla längre ner så har jag ett grymt erbjudande för dig som vill testa tjänsten SF Kids med de gamla klassikerna och de senaste filmerna. Perfekt för sommarens bilfärder och som rörelsepaus under regniga dagar eller när jobbmejlen behöver gås igenom (för det är säkert fler än jag som jobbar en del under sommaren).

Efter att ha lekt oss trötta och glada under en heldag på landet, med allt från tennis till att springa i kapp, rensa i trädgården, kuta några varv runt flaggstången samt såklart klättrat, gungat och gått en sväng i skogen, då är det extra skönt att koppla av tillsammans. Skärmar lyfts ofta fram som något dåligt, men det är också en källa till kunskap, socialt umgänge samt inspiration och avkoppling. Det handlar om balans. Och efter en dag med spring, då behöver våra kroppar lite stillhet.

På landet begränsar vi vårt utbud av wifi samt skärmar rejält då vi vill uppleva annat än det vi gör till vardags. Men att få luta huvudet mot storebrors axel och titta på Pippi Långstrump eller kanske Lotta på Bråkmakargatan – det kan vara perfekt i väntan på att middagen ska bli klar.

Roligt att röra på sig, men ibland behöver man en paus.

Roligt att röra på sig, men ibland behöver man en paus.

Två månader gratis med SF Kids

Nu kan även du få testa SF Kids genom mitt erbjudande till er läsare: Gå in PÅ DENNA LÄNK och skriv in koden:  TERESEALVEN2018 så får du SF Kids hela sommaren gratis (2 månaders fritt) och du förbinder dig inte till något och kan säga upp det när du vill, bra va? Läs mer inne på anmälningssidan.

Tilde på tennisbanan tidigare på kvällen.

Tilde på tennisbanan tidigare på kvällen.