halsa

Det lönar sig att stå upp

av Terese Alvén i kategorin Hälsa, Tävlingar den

standup

Jag är hemma och tar det lugnt idag då jag blev akut sjuk igår kväll och fick vicka bort morgonens cykelklass (tack Viktoria). Nu känner jag mig däremot bättre, har lyckats få i mig blåbärssoppa och en smörgås och dricker kontinuerligt. Hoppas vara på benen imorgon igen. Några som däremot inte har varit sjuka utan har stått uppe mycket senaste tiden är de 10 vinnarna i Stå upp och jobba-tävlingen.

Grattis säger jag till:
Anitha Linder
Minna Nilsson
Sanna Lundkvist
Emelie Rutqvist-Larsson
Elin Veenhuis
Anna Ekbom
Åsa Miemois
Karin Alriksson
Christian Johansson
Linda Strandell

Ni får mattan hemskickad till er inom kort vilket kommer göra att ni kan stå ännu mer på arbetet! Stort grattis!

fot_sparkibaken_standup