inspiration

Dags att fara hem

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

En smoothie i farten.

En smoothie i farten.

Jag är inte riktigt lika pigg som jag ser ut på bilden. Har precis tagit två alvedon för att få ner min feber. För en stund sedan kändes det som en omöjlig uppgift att orka hela vägen hem. Just nu känns det lite bättre. Jag tar det lugnt, har packat väskan och myser i Johannas lägenhet.

Vet inte om det är för att jag slappnar av, men det senaste året har jag blivit sjuk på flera resor. Förra sommaren så blev jag vrålsjuk sista dagen i New York, tidigare i våras fick jag vinterkräksjukan (eller något liknande) i Lissabon, och nu har jag alltså feber i Shanghai. Jag kanske gör bäst i att stanna hemma ;-)

 

Nä, skämt åsido. Just nu har jag hemlängtan, men om mindre än ett dygn ska jag vara hemma igen. Min sötaste ska komma och hämta mig på flygplatsen. Kan det vara för att jag har med mig tio presenter till honom?