arkiv

Dagen efter ett konvent

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

Ibland kan det kännas lite tomt efter en stor händelse som the Nike Blast. Efter två dagar av intensitet, glädje, endorfiner, adrenalin, kramar, puls och inspiration är det nu svårt att inse att hela konventet är nerplockat. Deltagarna och instruktörerna har åkt hem, träningskläderna är uppackade och tvättade och allt är som vanligt igen.

Förresten – allt är inte alls som vanligt igen – som ringar på vattnet sprids glädjen från helgen på bloggar ut till en massa läsare och på träningsanläggningar runt om i landet får nu andra som inte hade möjlighet att närvara ta del av helgen i form av musik, koreografi och uttryck.

Och det kommer fler underbara träningshelger i vår att se fram emot. Där alla skiljer ut sig och är bra på sitt sätt. Mitt största fokus ligger såklart på Blogger Boot Camp. Det är så kul att träffa sina bloggkollegor. Några träffar jag ofta, men andra ser jag nästan bara under bloggträningshelgen. (Förresten – idag är sista dagen att anmäla sig om man vill betala till det lägre priset!)

Nu ska jag gå och sprida lite ringar på vattnet när jag instruerar min cykelklass. Förhoppningsvis utstrålar jag lite mer träningsglädje än vanligt efter min energiboost i helgen!

Nu har alla åkt hem.

Nu har alla åkt hem.