halsa

Bra lyssning under powerwalks och långpass

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Inspiration den

Jag var nyss ute på en promenad till och från barnmorskan för kontroll som jag går på var tredje vecka (allt var bra med lilltjejen som växer och verkar pigg).

Sedan några veckor tillbaka är jag nästintill besatt av Hannah och Amandas podcast som jag lyssnar på så fort jag promenerar någonstans. Eftersom jag inte har lyssnat på dem tidigare har jag nu betat av dryga tjugo avsnitt på kort tid. Jag älskar deras personliga och varma framtoning och jag har flera gånger skrattat till av igenkänning när jag går runt med mina öronsnäckor. Ett hett tips med andra ord om du inte redan har upptäckt dem! Kan tänka mig att det förutom under promenader fungerar bra vid långpass i löpning där du håller en lugnare takt. Jag kommer troligen att ladda min iPod med ett par poddar när det är dags för Stockholm marathon. Bra för att fokusera på något annat när kroppen blir trött. Men så är jag också en som älskar att springa till kraftfulla ballader och liknande, vet att inte alla håller med mig där … jag behöver inte ha snabbt tempo på låtarna när jag springer – om jag inte ska försöka pressa mig lite extra vill säga.