Born to Move – instruktör!

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Böcker den

Born to Move

Jippie! Vilken glad nyhet jag fick när jag öppnade datorn för att starta arbetsdagen. Kom ni ihåg licensvideon jag spelade in tillsammans med Charles förskoleklass för några veckor sedan? Nu har jag fått resultatet – och ja, jag är nu licensierad Born to Move-instruktör av Les Mills. Så härligt! Nu har jag fler möjligheter att inspirera barn till ett glädjefullt aktivt liv.

På tal om det förresten, det går att bevaka min kommande bok ”Träna tillsammans med familjen” på Adlibris. Det är en intern kamp på förlaget om vem som får flest bevakningar, så jag uppskattar alla som klickar i för att bevaka min bok.

Nu ska jag iväg och instruera, dock inte barn, men däremot mammor. Idag vickar jag som instruktör på StrongMama på SATS Tule.