bocker

Boktips: Naturkraft av Miranda Kvist

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Naturkraft av Miranda Kvist.

Naturkraft av Miranda Kvist.

Jag är på många sätt en asfaltslöpare. Springer oftast inne i stan, på trottoarer och asfalt. Men, när jag läser boken Naturkraft av Miranda Kvist blir jag sugen att ge mig ut på fjället, att springa på en stig och vara ute i flera timmar. 

Jag träffade Miranda för första gången för flera år sedan när vi bloggade på samma portal. Det var innan hon startade Team Nordic Trail och började arrangera löparresor och träningsträffar med fokus på natur, upplevelse, gemenskap och prestation. Miranda är typ alltid glad när jag träffar henne och hennes energi sprider sig som ringar på vattnet. Numera lever Miranda sin dröm och inspirerar många att våga kliva av den utstakade vägen och istället ge sig ut och uppleva naturen.

Naturkraft

I boken Naturkraft får vi följa hur Miranda själv hittade kärleken i att träna ute i naturen och hur hon gick från prestationsfokus och stress med pulsklockan till att lyssna på andra signaler i kroppen. Boken är lättläst, inspirerande och lärorik. Rekommenderas till alla som älskar att läsa om träning och kanske få nya intryck i hur man kan träna.