bocker

Boktips! Livet är en sjukamp

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Denna vecka tipsar jag om hälsoböcker – inspirerad av helgens Bokmässa i Göteborg som jag laddar för. Dagens hälsobok jag vill tipsa om är: Livet är en sjukamp av Carolina … Läs mer

Denna vecka tipsar jag om hälsoböcker – inspirerad av helgens Bokmässa i Göteborg som jag laddar för.

Dagens hälsobok jag vill tipsa om är:

Livet är en sjukamp av Carolina Klüft

Carolina Klüft är en av mina favoriter inom idrottsvärlden. Hennes glädje, energi och målmedvetenhet har inspirerat mig. Nu när hon har avslutat sin karriär imponeras jag av hennes roll som programledare, expertkommentator och nu även författare. I biografin Livet är en sjukamp – min väg till prestation, balans och mening får vi följa Carolina bakom kulisserna. Vem hon är när hon inte är sjukamps-Carro med hela svenska folket. Bra boktips för mysiga höstkvällar när du vill inspireras.

Jag älskar bokens upplägg med sju delar som tar upp: drivkraft, självkänsla, laget, perspektiv, trygghet, balans och envishet. Många lärdomar och tankar att ta med sig från Carolinas ord och implementera i sitt eget liv.

Och är du springsugen – lyssna på hennes sommarprat om du inte redan har gjort det.

Livet är en sjukamp av Carolina Klüft

Livet är en sjukamp av Carolina Klüft