bocker

Boktips! Det finns bara två David Beckham

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

Denna vecka tipsar jag om hälsoböcker – inspirerad av helgens Bokmässa i Göteborg. Dagens hälsobok jag vill tipsa om är: Det finns bara två David Beckham av John O´Farrell En … Läs mer

Denna vecka tipsar jag om hälsoböcker – inspirerad av helgens Bokmässa i Göteborg.

Dagens hälsobok jag vill tipsa om är:

Det finns bara två David Beckham av John O´Farrell

En oväntad bok från mig att tipsa om. Men med en son som älskar fotboll och en make som tycker roliga – och spännande – böcker är kul att läsa finns det en målgrupp för Det finns bara två David Beckham. Och även om jag inte själv hade tagit upp boken från hyllan i affären är jag glad över att ha läst den, boken har definitivt charm. Bra underhållning för alla som älskar fotboll. Kanske ett sätt att få de som inte läser så mycket att plocka upp en bok?

Det finns bara två David Beckham av John O'Farrell

Det finns bara två David Beckham av John O’Farrell