barn-familj

bObles – Tumbling time

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

bObles

Igår hade jag en härlig eftermiddag på Illums Bolighus där jag tillsammans med bObles anordnade Tumbling time, en aktiv lekstund, tillsammans med några av mina bloggläsare och deras barn. Barnen fick testa produkterna, krypa, gunga, balansera, klättra och hoppa. Allt efter vad just de klarade av. Väldigt kul att se glädjen i barnens ögon när de har kämpat sig uppför en (för de) stor utmaning. Det är så vi lär oss. Och det är bra att vi aldrig blir för gamla för att lära oss och utforska nya områden. Genom träningen får jag nya utmaningar konstant. Just nu har jag fokus inställt på att genomföra Stockholm marathon på mitt bästa sätt nästa år tillsammans med Glenn.

bObles

bObles
Yngsta deltagaren på en månad fick följa med mamma Maria, pappa och bror och passade på att testa kycklingen från bObles.