test

Bo som en bloggare

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb den

Ett anpassat hotellrum för bloggare – det låter som en dröm, men det är verklighet tack vare Frida och Scandic Grand Central i Stockholm. I en enkätundersökning som landets 200 största bloggare besvarade, varav jag var en, fick man komma med sina önskemål samt berätta vilka behov och vanor man själv har i ett hotellrum. Förutom alla tekniska hjälpmedel som är bra, skrev jag bland annat att jag tycker det är viktigt med träningsmöjligheter och en stor och bra frukostbuffé. Vi bloggare sitter mycket vid datorn och vi behöver stärka upp våra kroppar och röra på oss. Även om man kan göra mycket träning med den egna kroppen hade jag gärna sett gummiband och ett par hantlar i hotellrummet. Eller varför inte en roddmaskin? Och frukosten är såklart viktig för att orka med allt spännande som sker varje dag.

Foto 1: Åke Eson Lindman, foto 2: Frida Ramstedt trendenser.se (båda bilderna är lånade från trendenser.se)

Vad finns då i bloggrummet? Jo, iPad, eluttag vid sänggaveln, laptopbricka att ha i knäet, kamerastativ, fotofond, fjärrkontroller till Nikon och Canon för att kunna ta outfit-bilder, extra batteriladdare och en massa tidskrifter.

Som bloggare kan du dessutom ansöka om att bo i hotellrummet till subventionerat pris. Nu är inte chansen så stor att jag skulle bo på hotell i min egna stad, men jag önskar att det kommer fler liknande rum på andra platser.