test

Bloggforum – passion, mod och självkänsla

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb, Event/konvent den

Nu har jag landat hemma i verkligheten igen efter två intensiva och roliga dagar. Det är svårt att säga exakt vad jag har lärt mig och försöka sammanfatta det här i bloggen. Det har varit en massa tankar som väckts och jag älskar att höra andras historier hur de har lyckats med sin karriär och företag. Något som däremot har genomsyrat hela Bloggforum är passion, mod och självkänsla. PMS som Karin Adelsköld kallade det. Utan passion för det du gör kommer du inte att lyckas, utan mod vågar du inte kliva utanför bekvämlighetszonen och göra det som skrämmer dig, och utan självkänsla tror du inte på dig själv – och vem ska då göra det? Nej, se till att hitta din passion, kasta dig ut och tro på dig själv. Det låter väldigt enkelt, och det är såklart en tuff väg, men har man en dröm tycker jag att man ska satsa. Det värsta som kan hända är att det blir fel. Och vad gör egentligen det? Då har du i alla fall testat. Man ångrar bara det man inte har gjort.

Dagens trevliga lunchsällskap.

En annan sak som jag bär med mig från helgen är alla härliga möten. Jag har träffat härliga tjejer som inspirerat mig trots att vi inte delar exakt samma drömmar eller skriver samma typ av blogg. Trots det har vi mycket gemensamt. Under dagens fantastiskt goda lunch på restaurang Familjen hade jag ett intressant samtal med bland annat Jessica och Louise från Sveriges Mästerkock. Kul att få höra deras upplevelser av tv-programmet och hur deras tid i rampljuset sett ut därefter. Vi bloggare fick även med oss Louise kokbok Taste by Louise hem. Är riktigt sugen på att tillaga hennes torskrygg som det finns recept på i boken.

Tack Frida/Trendenser och Milk för två inspirerande dagar!

På restaurang Familjen.