barn-familj

Bloggdag med Bobles

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Ända sedan jag hörde talas om, och fick möjlighet att testa, Bobles för första gången tillsammans med mina barn blev jag kär i möblerna/leksakerna som främjar rörelse och aktivitet och skapar skratt och utveckling för både barn och vuxna. I helgen bjöd Bobles in bloggare från Sverige, Danmark och Holland till ett par härliga dagar i Köpenhamn. Först bjöds vi på trerätters lunch och sedan blev det lek i ett alldeles egentligen Bobles-rum som finns på Hilton Copenhagen Airports hotell för gäster att använda. Så bra! Perfekt för barn med spring i benen att kunna aktivera sig när föräldrarna vill äta lång brunch eller är trötta efter lång flygning. Vi vuxna fick lära oss mer om filosofin bakom Bobles, men jag berättar mer senare. Nu kurrar det i magen och jag ska ta med mig Charles ner till frukostbuffen.

20140427-073857.jpg

20140427-073913.jpg

20140427-073935.jpg