intervjuer

Bli min gäst

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer den

Anki: Jag har tänkt åka till Sthlm ett par helger före jul. Kör du några pass på Sats på lördagar/söndagar och går det i så fall att betala in sig bara på ett av de passen eller måste man vara medlem på Sats för att kunna göra det? Vore ju riktigt skoj att passa på och gå på ett av dina pass om jag ändå är i Sthlm..:)

Svar: Jag har inga fasta helgklasser. Mina klasser kör jag måndag till torsdag. Det händer dock att jag vickar på andras klasser på helgerna. Men jag har inte några sådana inbokade för tillfället.

Det går jättebra att komma som gäst på mina pass även om man inte har Sats-kort. Vill du vara gäst, mejla mig på teresealven@hotmail.com några dagar innan så ska jag försöka lösa det så att ni får testträna gratis. Det är alltid kul att träffa bloggläsare och jag vet att många är nyfikna på hur jag kör mina pass.