bocker

Black Friday – handla böcker NU!

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

adlibris black friday

Black Friday! Det har väl inte undgått någon att den amerikanska traditionen med buller och brak har slagit ner i Sverige. Känns som att nästan varje butik har rabatt och erbjudanden just idag. Perfekt dag att handla julklappar. Vill du inte trängas i butik med andra köpsugna är nätet bra och jag vill tipsa om att handla böcker just idag.

Idag när jag var på gymmet fick jag en så fin kommentar av en tjej som kom fram och berättade att hon hade läst min bok Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild. Hon ville tacka för boken hade verkligen gjort skillnad i hennes liv. Alltså, jag blir otroligt varm och glad när jag hör detta. Får ju kommentarer som dessa eller mejl med samma budskap nu och då. Men jag blir lika glad varje gång. Och lite överraskad. För även om jag är stolt över min bok är det svårt att greppa att den faktiskt har hjälpt och stöttat andra som har mått dåligt i en ätstörning. Och snart kommer uppföljaren … håller på med den sista korrekturläsningen just nu. Min förhoppning är att den ska ge ännu mer positiv inspiration till ett friskt och fritt liv.

Vill du inspirera någon till ett friskare liv? Varför inte slå till på Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild under dagens black friday. Adlibris ger 20% rabatt med koden BL2015SV! (Och har du barn 3-6 år, varför inte köpa Träna tillsammans med Tia eller Träna tillsammans med familjen – bra julklappar som inspirerar till rörelseglädje.)

Terese Alvén författare