halsa

Blå-gula färger på Londons gator

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Det blir en blågul outfit imorgon. Älskar att förstärka Sverige-känslan när jag springer utomlands. Det är extremt peppande när publiken ropar ”Go Sweden”. Man kan ju i alla fall få leka att man springer å Sveriges vägnar …

Outfit till London Marathon.

Outfit till London Marathon.

Idag har jag och Glenn promenerat omkring i London, shoppat lite, suttit och ätit ytterst god afternoon tea, promenerat lite till och njutit av att sitta på en uteservering i solen med utsikt över sjön mitt i Hyde Park. Dessutom har jag målat naglarna och förberett det sista inför morgondagen. Nu är jag laddad att köra. Och imorgon när jag bloggar, då hoppas jag vara glad, nöjd och tacksam över ett härligt lopp och att jag är stolt över medaljen jag får i mål.

Glömde ta med skorna på bild, de enda som inte är gula eller blå, utan svartgrå … i övrigt består min maraoutfit av korta byxor och vindjacka från Craft, reklamtopp från Springtime som jag faktiskt även sprang New York Marathon i, midjebälte från Salomon, kompressionsstrumpor Craft, hörlurar After Shoxz och klocka TomTom. Och blågult nagellack från The Body Shop …


Nikolina

Grymt jobbat! Höll utkik efter dina blågula färger längs med banan, men måste ha missat dig.

Terese Alvén

Var ju galet mycket folk … missade nästan Glenn med, och då visste jag ändå ungefär var han skulle stå.

Annika

Damn it woman, vilken kanonfin prestation!! Nu blev jag sugen på en mara till i mitt liv. Även om min löplust sviktar just nu så hoppas jag att den har återkommit lagom till nästa års uppladdning för Stockholm Marathon.

Kommentering är avstängd.