halsa

Biokväll med tjejerna

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Wille och Kelly.

Wille och Kelly.

Lördagskvällen var riktigt trevlig. Förutom att jag somnade under filmen …

Jag, Jane, Ruth, Kelly och Wille käkade buffé och glass och hade en mysig stund med en hel del skratt. Efter maten så övergav Wille oss tjejer för att dra ut och festa. Vi andra handlade godis och läsk för att ha något gott att stoppa i munnen under ”Harry Potter och halvblodsprinsen”.

Jag kollade på min första Harry Potter-film i fredags (del 1) för att jag skulle förstå någonting av del sex som visas nu. (Jag har inte heller läst böckerna, men efter att ha pratat med gänget igår så är jag nu övertalad om att jag bör läsa dem). Men – jag tyckte inte att biofilmen var bra. Jag somnade några gånger också visserligen, så den kanske är bättre om man faktiskt ser hela, men jag är inte alls sugen på att se övriga Harry Potter-filmer nu. Fast böckerna ska jag ge en chans. De brukar ju vara bättre än en filmatisering.

Så trots en tråkig (och alldeles för lång) film så var kvällen mycket lyckad. Och det ger jag sällskapet all cred för.

Jane, jag och Ruth.

Jane, jag och Ruth.