skonhet-hudvard

Bebislena fötter och yngre utseende

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård, Test den

Young Face Mask och Baby Foot.

Förra söndagen körde jag ett hemmaspa med ansiktsmask och fotbehandling. Gillar att skämma bort min kropp ibland då den får utstå mycket i mitt aktiva liv. Dessutom är det kul att testa intressanta produkter på marknaden.

Baby Foot är en produkt som utlovar bebislena fötter. Du sätter fötterna i ett par påsar fyllda med gel ett par timmar. Några dagar efteråt är det enkelt att skrubba bort den döda huden som trillar av foten bara du drar med handen efter en dusch.

Först märkte jag ingen skillnad på fötterna, det gäller att ge sig till tåls ett par dagar. När den hårda huden på fötterna skrubbats av blev fötterna verkligen mjuka även om jag inte skulle vilja sträcka mig så långt som att säga att de är lika mjuka som Charles fötter.

Charles hjälpte mamma, fötter i påsarna, ansiktsmasken.

Young Face Mask är en produkt från Finland. Det är en total ansiktsbehandling som på endast 10 minuter ska göra huden mjuk och len, motverka svullna områden och reducera rynkor. Kortsiktigt ska du få en fräsch ”look” och långsiktigt får du mjukare och mer välmående hy samt en stark anti-ageing effekt.

Huden kändes stramare efter behandlingen, men jag gillade inte riktigt den starka alkoholdoften när masken låg på ansiktet. Det kändes inte riktigt bra för huden, även om det står att det ska vara det. Vill du veta mer om produkten kan du läsa här.

Jag njuter en stund i soffan med masken på ansiktet.