Bättre utbud av cykelskor i sportaffärer tack

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Mode & Trender, Shopping den

Trist skohylla.

Jag älskar som ni vet färg på träningskläder, även om det ibland är skönt att bryta av med något mer dämpat. Det viktiga tycker jag är att man själv ska få möjlighet att välja vilken stil man vill ha. När jag såg cykelskohyllan inne på Intersport på Drottninggatan (en affär som annars har ett bra utbud) blev jag besviken. Svart, grått, tråkigt. Det finns cykelskor som är lika läckert färgglada som många andra träningsskor, men här hade de valt att fokusera på neutrala modeller.

Jag brukar rekommendera mina cykelkunder att handla skor i cykelbutiker. Där är utbudet större och personalen kunnig. Mina älskade rosa/vita-cykelskor har jag däremot handlat på XXL i Bromma.