kosttips-recept

Bästa frukosten för barn

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept, Barn & Familj den

Jag måste bjuda på en till bild från morgonens frukost. Där fanns det en egen buffé för barnen. Färgglad och inbjudande. Hade jag haft Charles här hade han velat ha godiset i skålarna, juicen och bullarna. Klart att det är lockande för barn. Men vill jag att min son ska börja med en sockerchock? Absolut inte. Visst är hotellfrukost något extra, något vi inte äter varje dag. Jag avslutade själv min frukost med en minimuffin imorse. Men varför inte locka barnen med färgglada frukter och grönsaker som fanns på den stora buffén. Charles hade blivit lika glad över cocktailtomater, bär och banan i bitar på en tallrik. I kombination med yoghurt och någon smörgås hade det blivit en bra start.

Ge barnen inspirerande nyttigare alternativ så kommer de bli glada, få ett jämnare humör och längre mättnad.

image