barn-familj

Barnmässan i Karlstad

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

barnmassankarlstad

Barnmässan i Karlstad är över för denna gång och jag åkte hem med väldigt många påsar med spännande innehåll till barnen (och till mig), kontakter till nya bekanta och en massa minnen.

Kul var det också att få mingla med människor fulla av energi, fick träffa flera av er bloggläsare, träffa andra bloggare som roliga och kloka Manne, trettonbarnsmamman Mirka, härliga Johanna (som syns på bild tillsammans med mig här nedan) och Kajsa Stina samt Anitha som stod på köksscenen varje dag precis som jag. Nu hade det inte fungerat att ta med mina barn hit till mässan då jag var där på jobb, men oj så roligt de hade haft. Deras favoriter FUNtasifabriken var på scen och sjöng och dansade, de hade kunnat spika och såga i BCWW:s monter och gått hinderbana hos Isbjörn of Sweden och Barnskospecialisten samt träffat en massa djur som gick omkring, bland annat Mumin hos Tallink Silja.

Efter det att jag kört hela vägen hem, Glenn skulle döma innebandy i Linköping så vi splittrade på oss, avslutade jag min helg med en timmes underbar damdubbel i tennis. Sedan halvlåg jag i soffan och tittade på film tills mina ögon nästan stängdes. Intensiv och inspirerande helg! Absolut roligast var att laga mellanmål på scen, det vill jag göra om.

Barnmässan Karlstad