traning

Att påverka och förbättra

av Terese Alvén i kategorin Tennis, Mode & Trender den

Något som jag älskar med min roll som bloggare och inspiratör är möjligheten att påverka inom hälsoområdet på olika sätt. Ibland får jag inte blogga om det jag pysslar med förrän långt senare, exempelvis är det först nu jag kan skriva om att jag förra hösten tillsammans med några andra diskuterade träningskläder på Casalls kontor med fokus på våren och sommaren 2013. Vi som var inbjudna till mötet fick visa favoritplagg från våra egna garderober, berätta varför vi tyckte om plaggen och vad vi saknar i träningsklädsväg. Dessutom fick vi se tygprover på den tänkta kollektionen och tycka till om dem. Något jag har velat se mer av i butik från Casall som gör tenniskläder är byxor med bollfickor. Och kolla vilka fina byxor som kommer till våren! Perfekta under en tennisklänning.

Casall ss13.