barn-familj

Ätstörningar och träning

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj, Ätstörningar den

Igår utbildade jag ett härligt gäng ledare inom idrott och ätstörningar. Som representant för Frisk & Fri höll jag en heldagsutbildning i Kalmar.

Ett glatt gäng med diplom i händerna.

Ett glatt gäng med diplom i händerna.

Det bästa med att utbilda är när jag lär mig lika mycket som de jag leder. Och igår hade jag en engagerad skara ledare som fick lära sig mer om ätstörningar, bemötande och hälsosamt ledarskap inom Frisk & Fris utbildning We Care.

Hemresan från den härliga dagen blev inte lika kul, men efter förra veckans kaos ska man inte klaga … en brand på spåret gjorde att vi blev flera timmar försenade med tåget och vi kom inte hem förrän efter ett i natt. Vilket gjorde att tunnelbanan slutat gå. Istället promenerade jag Drottninggatan hemåt, grät när jag såg alla blommor, levande ljus och en öde gata där hjulspåren fortfarande syntes skarpt.

Det blev inte mycket sömn men imorse vaknade jag med min familj och det blev en perfekt morgon med mys, frukost med dottern i knäet och sedan var barnen på sitt bästa humör när jag tog dem till förskolan. Dagen kunde inte ha börjat bättre.

Mina älsklingar på väg till förskola och skola.

Mina älsklingar på väg till förskola och skola.

Diplom som jag delade ut efter utbildningen.

Diplom som jag delade ut efter utbildningen.