halsa

ASICS Stockholm Marathon 2018!

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Det har varit mycket snack om värmen inför ASICS Stockholm Marathon. Nu ska jag tyvärr inte själv springa loppet utan cyklar runt för att fota, filma och skriva om det i loppets sociala kanaler. Däremot är jag glad över värmen. Visst, det är inte optimalt om man vill göra PB, men det blir mer folkfest än om det hade varit regn och rusk.

På väg mot mål i ASICS Stockholm Marathon 2015. Foto: Konrad Karlsson.

På väg mot mål i ASICS Stockholm Marathon 2015. Foto: Konrad Karlsson.

Ett regnigt och blåsigt år

Förra gången jag sprang loppet var 2015. Då var det regnigt, blåsigt, blött. Jag var inte ens glad när jag kom i mål trots att jag sprang min snabbaste mara hittills. Kroppen min, den tog hela kvällen på sig innan den kom tillbaks till normal kroppstemperatur. Nej, då är jag glad över värmen. Drick, svalka av er med duschar, spring på skuggiga sidan av vägen när det finns möjlighet till det och revidera ditt tidsmål. Njut av en fantastiskt härlig dag i Stockholm. Jag är så pepp på att heja fram alla 20 000 löpare!

Och i morgon … då får jag möjlighet att springa tillsammans med Tilde i Stockholm Mini Marathon. Så skoj med all löparglädje som genomsyrar stan denna helg!

Mer om min tidigare mara

Läs mer om min upplevelse på ASICS Stockholm Marathon 2015. Och så här mådde jag ett par dagar efter loppet.