traning

Arg efter träningspasset!

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Dålig träningsdag.

Har du någon gång blivit frustrerad efter ett träningspass? Det hände mig idag och det har hänt vid sällsynta tillfällen tidigare. Jag vet inte riktigt varför. Det var inget fel på Shape-passet som jag var med på. Instruktören var bra och övningarna var bra. Men, trots att jag var träningssugen ville inte kroppen riktigt vara med. Hela jag kände att jag ville ta i hårdare men det gick bara inte. Efter passet känner jag mig frustrerad och jag fick inte den vanliga sköna känslan som träning vanligtvis ger mig.

Jag har vilat två dagar denna vecka, jag mår bra i övrigt och har ätit ordentligt. Har väl helt enkelt bara en dålig dag. Men åh, så frustrerande det är när hela jag vill men jag inte riktigt känner att jag får den träning jag vill ha.

Inte ofta jag skriver sådana här negativa inlägg i bloggen, men det är också för att det är otroligt sällan jag känner så här. Men för att ge en rättvis bild av mitt liv ville jag dela med mig av dagens tankar.