kosttips-recept

Årets julbord på Mr French

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

Årets julbord Mr French

Julen kommer tidigt i år … jag har ätit årets första julbord på Mr French. Lyxigt, trevligt och otroligt gott!

Ibland säger det bara klick. Och när jag träffade inspirerande Diana hennes tjejhelg för ett par veckor sedan fick jag en bra känsla. Idag hade vi bokat lunchdejt på restaurang Mister French. Hur glad blev jag inte av att höra att de förutom den vanliga lunchmenyn även har julbord? Valet att ta det till lunch blev ganska enkelt! Jag och Diana satt i tre timmar och pratade, njöt av maten och hade riktigt trevligt. Hur ofta blir det sådana långluncher? Inte så ofta – men det är väldigt härligt när det sker. Även om fingrarna får dansa över tangenterna snabbare än vanligt resten av dagen.

Nu är jag supermätt och förutom det inspirerande samtalet är jag väldigt glad över den dos med julkänsla som sköljde över mig. Åker ju till Thailand 8 december och vill därför passa på att insupa så mycket jul som möjligt nu innan. För även om vi firar jul i Thailand blir det inte riktigt samma sak.

Är du på jakt efter ett gott och fräscht julbord rekommenderar jag Mister French på Skeppsbrokajen. Stort utbud av fisk och skaldjur till förrätt (laxen med rosépeppar och ägghalvorna med kräftröra och chili var fantastiska), allt klassiskt till huvudrätt och sedan ett helt rum med godis och desserter som kronan på verket. Blev imponerad av den franska nougaten med frystorkade bär. Otroligt gott!

Vilken bra uppladdning för fredagen som förutom min morgonträning bjuder på några timmars promenerande på Fit For Life Wknd.

Årets julbord Mr French