halsa

Årets första löparrunda!

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Jag hade planerat att börja springa i april. Men det är nästan april … och med plusgrader ute, sol och en massa springlust i benen fick det bli årets premiärtur idag. Perfekt att komma ut i friska luften och få egentid efter en dag med vabbning.

Kroppen kändes oväntat stark. Jag tog det lugnt och höll tillbaka lite. Lyssnade på årets låtar från Melodifestivalen och det blev rätt bra intervaller. Sprang en låt (3 min), gick lite och sprang nästa låt igen. Jag var ute i drygt en halvtimme och kände lust efter nästa löprunda redan när jag kom hem – precis som jag tycker det ska vara i början när man inte har sprungit på ett tag. Då vill jag längta till nästa träning, inte vara helt slutkörd. Och jag hoppas på en till springtur under påskhelgen. Glädje och endorfiner!

Dagens träningsoutfit: jacka Craft, tights Röhnisch, kompressionsstrumpor GoCoCo, skor Nike.