inspiration

Årets första dopp

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Årets första dopp skedde på midsommar.

Årets första dopp skedde på midsommar.

Årets första dopp skedde för mig på midsommarafton. Betydligt senare än vad jag vanligtvis är i och badar, men det har varit kallt och tillfällena har inte riktigt funnits där. Men efter några timmar i solen blev jag varm och sugen på bad. Då var det perfekt att doppa kroppen.

Det är intressant vad ett miljöombyte kan göra. Även om vi bara har varit borta ett par dagar känns det som att vi har varit borta betydligt bättre – på ett bra sätt.

Nu börjar det dock klia lite i kroppen. Jag blir lätt lite rastlös när det inte går att promenera särskilt mycket. Min kropp är så van att röra på sig. Men tills jag får möjlighet att aktivera mig kanske någon av er har en skön träningsupplevelse precis avklarad och vill dela med er. Är det någon som har tränat något skönt i helgen?