halsa

Årets förebild 2009

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Magnus Samuelsson, bild Healthy Business.

Magnus Samuelsson, bild Healthy Business.

Igår kväll så delades priserna i Healthy Business ut. Jag var ju nominerad i Årets förebild, men den som vann den kategorin var Magnus Samuelsson. Magnus är ett av affischnamnen till hela Fitnessfestivalen som var i helgen så det kanske inte var så konstigt att han vann.

Sedan så håller jag med om att han var otrolig som vann Let´s Dance. Att dansa känns ju rätt så långt ifrån den bild som allmänheten hade av Magnus innan.

Stort grattis till dig Magnus och till vinnarna i de andra kategorierna. Och tack alla som faktiskt har hjälpt till att rösta på mig. Att jag vet att jag är en förebild för många av er gör mig stolt och glad – och att ni finns där och läser min blogg och kommenterar varje dag är egentligen mycket mer värt än ett pris.