intervjuer

Årets förebild!

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer, Inspiration den

Healthy Business 2009.

Healthy Business 2009.

Alltså, jag är helt sjukt glad och stolt! Tack, tack, tack alla ni som nominerade mig till Healthy Business 2009. Jag är nu en av de nominerade till utmärkelsen ÅRETS FÖREBILD.

Självklart så hoppas jag kamma hem priset, men det känns tufft då jag tävlar mot kända sportprofiler som Paolo Roberto och Magnus Samuelsson samt mot företags-vd:ar. Men, jag ska göra mitt bästa för att vinna, och jag behöver er hjälp.

Vill du rösta på mig – gå in här och klicka i mitt namn under ”Årets förebild”. (Jag vet att mitt namn är felstavat – jag har kontaktat dem och hoppas att de stavar mitt namn rätt snart …). Strax så ska jag även spela in en liten motiveringsvideo där jag motiverar varför jag tycker att ni ska rösta på just mig.

Ihhhhhh. Är helt till mig. Så som jag har väntat på nomineringarna, och sent igår kväll släpptes dem. Blev en glad överraskning imorse när jag slog igång datorn.