intervjuer

Året som gått (del 1 av 2)

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer, Inspiration den

Thailand jul-nyår 0809.

Thailand jul-nyår 0809.

Det känns inte som att ett helt år har gått sedan jag stod på stranden på Koh Chang och firande in 2009, men jag har haft ett helt fantastiskt år. Här bjuder jag på några av de händelser som har lämnat störst avtryck under första halvan av 2009:

Nikekonventet 2009.

Nikekonventet 2009.

Nike convention 2009. Jag presenterade min första konventklass på Sveriges största konvent med cykelklassen Veni, vidi, vici. I 12 år hade jag drömt om att få instruera på konvent.

Frida, Kelly, Wille och Jimmy var några av de andra bloggarna på resan.

Frida, Kelly, Wille och Jimmy var några av de andra bloggarna på resan.

Bloggresa. Jag och några andra bloggare blev nedbjudna till Portugal under ett par dagar av Philips. Vi fick testa deras produkter, bo på lyxhotell och äta fantastisk mat. Det bästa var dock att jag lärde känna några fantastiska personer.

Innan Blogger Boot Camps föreläsning om kost.

Innan Blogger Boot Camps föreläsning om kost.

Blogger Boot Camp. Under en heldag träffades ett stort gäng bloggare och bloggläsare för träning, inspiration och smockfull goodiebag på eventet som jag, Mela, Sofia och Jane stod bakom.

Min fd Veckorevy-blogg.

Min fd Veckorevy-blogg.

Byte av portal. Efter ett år på Veckorevyn så sa jag upp mig och flyttade min blogg till Spotlife. Ett svårt beslut att ta, men jag känner att det har varit helt rätt för utvecklingen av mitt bloggande.

Spurt i mål på Stadion.

Spurt i mål på Stadion.

Stockholm Marathon. Yes, yes, yes! Jag sprang mitt första maraton. Så mycket känslor under ett och samma lopp. Rysningarna och tårarna mot slutet när jag närmade mig Stadion och jag visste att jag skulle klara det gör att jag vill springa igen. Ett av mina starkaste träningsminnen. Någonsin.

I sumodräkt och tiara. Här hoppar jag på min kusin.

I sumodräkt och tiara. Här hoppar jag på min kusin.

Min möhippa. En heldag med de bästa av vänner och en massa överraskningar. Jag kommer fortfarande ihåg hur skoj det var.

Det var första halvan av 2009. Imorgon får ni se del två.