barn-familj

Aktiv vinterlek i pulkabacken

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Pulkaåkning utanför idrottshallen - perfekt när storebror spelar innebandy.

Pulkaåkning utanför idrottshallen – perfekt när storebror spelar innebandy.

Förra söndagen sprang jag utomhus när sonen spelade innebandy. Denna helg är jag ensam mamma hemma då maken är i Kanada och dömer innebandy. Därför fick båda barnen följa med till idrottshallen. Medan sonen spelade inomhus roade jag och Tilde oss med pulkaåkning. Snön börjar försvinna, men vi hittade en skön backe med konstgräs under. Perfekt att åka pulka nedför och sedan springa uppför.

Läskigt och roligt samtidigt - men backen var inte så brant eller lång, så trots att vi glömde hjälmen hemma åkte vi.

Läskigt och roligt samtidigt – men backen var inte så brant eller lång, så trots att vi glömde hjälmen hemma åkte vi.

Det har varit en rätt så intensiv helg där vi har hunnit med mycket. Förutom en del fix i huset har vi sett på OS, hejat fram artister i Melodifestivalen, ritat teckningar, dansat, övat gymnastik i vardagsrummet, åkt och shoppat samt läst böcker. Roligt att umgås med mina barn. Men jag behöver också en stund för mig själv ibland, och jag är glad över att svärföräldrarna kom in igår så att jag fick möjlighet till nittio minuter med bara mina egna tankar och rytmiska löpsteg. Jag sammanfattar helgen med en skön mix och jag älskar fasen i livet jag befinner mig i just nu. Samtidigt ser jag fram emot att maken kommer hem igen på tisdag.

Extra roligt när mamma springer med pulkan uppför backen.

Extra roligt när mamma springer med pulkan uppför backen.