shopping

7 julklappstips för ett liv fyllt av rörelseglädje!

av Terese Alvén i kategorin Shopping den

Vi ä mitt inne i december och medan vissa handlade julklappar redan under Black Friday eller tidigare är vi även många som fortfarande har saker kvar på vår lista att inhandla. I vår familj är det mest barnen som får paket, men jag ska inte sticka under stolen med att jag älskar att öppna paket. Dessutom älskar jag att ge, så visst ska alla som jag firar jul med få något härligt att öppna. Vill man ge något till någon men man vet inte vad kommer här julklappstips till någon man vill ska få uppleva rörelseglädje!

7 julklappstips för den som vill öka rörelseglädjen!

7 julklappstips för den som vill öka rörelseglädjen!

 1. Strumpor!
  Strumpor låter inte så roligt, men alla som tränar mycket vet hur viktigt det är. Och ett par färgglada karameller i träningsskorna piggar upp. Finns både i låga varianter och som långa kompressionsstumpor. En favorit i min garderob är strumpor från GoCoCo, som dessa rosa kompressionsstumpor.
 2. Hörlurar!
  Bra musik, eller en intressant podd, är fint sällskap under träningspasset. Bäst är såklart lurar som tål svett och väta samtidigt som de sitter på plats trots kroppens rörelser. BackBeat FIT 500 har precis landat på hyllan och kommer från Plantronics. Så snygga!
 3. Bananer!
  För den som har allt … kanske till och med ett par svettiga fötter. Boot Bananas läggs i skorna och fungerar som en deo för skon så att de håller sig fräscha tills det är dags att använda dem igen.
 4. Sportig ryggsäck!
  Jag vill vara snäll mot min rygg när jag bär runt på en massa prylar och träningskläder varje dag. Denna väska från Lululemon är både snygg och praktisk. Den står till och med på min önskelista i jul. Snälla tomten …!
 5. Sportiga underkläder!
  Han har gjort det igen … Zlatan har precis släppt en ny kollektion produkter, denna gång A-Z underkläder för män, kvinnor och juniorer. Stilrena, sportiga och snygga.
 6. Startplats!
  Att ha ett lopp att se fram emot är en bra morot för att hålla i träningen. Jag har förmånen att få jobba med ett gäng fantastiskt roliga lopp för olika åldrar och har du en knatte hemma – varför inte ge bort en startplats till exempelvis STHLM Trail Run, Minimaran, Lilla Tjejmilen eller Kalvruset?
 7. Träningsredskap!
  Tillgänglig träning är det bästa, för då minskas tröskeln. Abilica har ett gäng härliga redskap för hemmaträning, kanske gummiband, en boll eller en tung kettlebell eller ett yogahjul kan vara något att lägga under granen?